Logginn

Endelig er det klart for onsdagsrenn!

Snøen kom sent til Håkøybotn, og fremdeles er det ikke mye av den. Men det er nok til at vi kan tråkke spor og lage fine skiløyper.

Startnummer

Startnummer hentes inne på bygdehuset i morgen fra kl 16.45. Vi ber om at  kun en voksen henter startnummer og gjerne til flere barn samtidig. Vi kan ha maks 10 stk inne på bygdehuset samtidig. Sammen med startnummeret, vil ungene få buff og drikkeflaske fra Telenor. 

Parkering
Det oppfordres til parkering ved skøytebanen , herfra er det trukket spor rett til start.

 

Alle voksne, ledsagere ol må seg ved å scanne en QR-kode. Sjekk gjerne at du har en QRleser på din telefon før du kommer til oss. Har du ikke dette, eller har problemer med dette, må vi registrere dere manuelt. Det vil være vakt tilstede på parkeringsplassen som evnt kan hjelpe. Ungen registreres ved bruk av startnummer.


Start
Årets renn er delt opp i to puljer.
Pulje 1: start og målgang mellom 16.45 til 18.30 maks 100 deltakere
Pulje 2: start og målgang mellom 18.45 til 20.00 maks 100 deltakere
Det er trukket spor fra parkeringen og rett til start. Det går eget spor fra mål og til parkering.

Påmelding:
Dersom det er noen som ikke har meldt seg på og ønsker å delta, må de melde seg på elektronisk via EQtiming.no

Drikke & kafe
Vi kan dessverre ikke ha kafe. Vi kan heller ikke dele ut saft/vann.  Ungene må derfor ta med egen drikke/drikkeflaske.

Smittevern
Generelle smittevernregler gjelder. Barn av samme familie og/eller kohort på skole/barnehage kan fremdeles gå sammen. Maks en ledsager pr barn.. Alt personell fra oss vil bære munnbind og engangshansker.Bygdehuset vil kun bli brukt til sekretariat og toalett. Vasking/rengjøring på flater underveis. I lløypene vil det være vakter som også skal påse at avstand holdes. Enkelte steder vil løypene bli avskilt med bånd el.

 

Vi håper at, til tross for at vi må holde avstand og ta mange smittevernhensyn, vil få noen flott skikvelder i lag i Håkøybotn.

https://signup.eqtiming.com/?Event=Onsdagsrenn_2021&lang=norwegian